Tågspecial
 
Göteborgs Modelljärnvägssällskap

Torsdagen den 10 november kl 17-18 så öppnar Göteborgs Modelljärnvägssällskap sina portar för teknikklubbens medlemmar, i vanliga fall kostar ett besök lite pengar men denna gång så ingår besöket i tekniklubbens medlemsvagift och härtill så har sällskapet också plockat fram något litet att ta med sig hem. Så kom och titta på en riktigt stor modelljärnväg och se hur man bygger en egen tågvagn. I Göteborgs Modelljärnvägssällskap svarvar man sina egna hjulaxlar med mera så det är ett fint hantverk man får se.


Adressen är Volviahallen, Bergslagsgatan Göteborg.  Det är på baksidan av centralstationen vid gamla SJ’s vita kontor. För karta se www.port.se/gmjs/


Ring Elisabeth om ni inte hittar 07000 923 923…


Boka via www.timecenter.com/teknikklubben


Unikt erbjudande


Dessutom tar vi nu också upp intresseanmälan då Göteborgs Modelljärnvägssällskap har hjälpt teknikklubben att ta fram ett unikt erbjudande. Göteborgs Modelljärnvägssällskap står för delar till en vagn om några föräldrar med barn i Teknikklubben slår sig ihop och bildar en liten projektgrupp och bygger ihop en riktig modellvagn hemma. Belöningen blir att köra vagnen när den väl är klar på den stora banan hos Göteborgs Modelljärnvägssällskap.  Skicka ett mail till Elisabeth.gardback@tele2.se innan den 20 November om du är intresserad!